Een onderkomen met stijl, klasse en uitstraling. Drie, eigenlijk ongrijpbare begrippen. Bloemfontein is in staat deze begrippen tot leven te laten komen. En zo zichtbaar te maken bij de oplevering van uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw.
Goed overleg, werken volgens afspraak, de juiste materiaalkeuze én de juiste mensen kunnen dat tot stand brengen. Bloemfontein werkt volgens die criteria.
Uw eigen, unieke leefomgeving is altijd ons uitgangspunt. Want rondom uw wensen, ideeën en verwachtingen worden ontwerp en de bouw van uw droomhuis gerealiseerd.

Aannemingsbedrijf

Bloemfontein is gevestigd in Stellendam. Het aannemings- en bouwbedrijf heeft de afgelopen tijd een bekende naam gekregen. Wij realiseren dromen en zorgen voor een perfect eindresultaat. Een kleine verbouwing of de realisatie van een villa? Bloemfontein verzorgt het volledige proces van A tot Z. Wij werken o.a. in de regio’s Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Cataloguswoningen

Bloemfontein heeft een eigen cataloguslijn. Indien u voor een cataloguswoning kiest, dan koopt u een woning voor een relatief voordelige prijs. Aangezien wij regelmatig cataloguswoningen bouwen, kunnen wij uw project snel realiseren. Alle cataloguswoningen zijn ondergebracht in de Burchtlijn. Bekijk de Burchtlijn en laat ons aanbod u overtuigen!

Exclusieve woningen op maat

Luxe villa of een exclusieve woning? Bloemfontein is gespecialiseerd in de realisatie van droomhuizen. Of u nu kiest voor een traditionele woning of een moderne villa: wij maken het voor u mogelijk. Neem contact op met Bloemfontein en vraag een offerte aan!

Bouwen met Vertrouwen

Sinds 1986 bouwt Bloemfontein vrijstaande woningen en heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd. Dat uit zich in vele tevreden klanten, maar ook certificeringen van Bouwgarant, Woningborg en erkenning als leerbedrijf.

Bezoek de officiële website: www.bloemfontein.nl