De (online) boutmiddag !

Let op, het gaat alleen  door als we voldoende loten hebben  verkocht.

U doet toch mee ?

Klik hieronder voor alle info

De Online Boutmiddag

Hieronder ook de tekst

De VV Stellendam Online Boutmiddag zaterdag 19 december 2020

Beste leden, donateurs, ouders van leden,  sponsoren en supporters,

Helaas kunnen we zoals het er nu naar uit ziet geen boutmiddag in onze kantine organiseren. Naast het feit dat we een gezellige middag met sociale contacten missen, is dit wederom een inkomstenderving. Dit naast alle gemiste inkomsten van de bar tijdens wedstrijden en toernooien.

Daarom willen we toch kijken of we een soort online boutmiddag kunnen organiseren. Om te beoordelen of we dit moeten opstarten willen we eerst inventariseren of er voldoende animo voor is.

• We gaan lootjes verkopen voor 5 euro per stuk, je krijgt dan 1 nummer van de 120 op het rad (aangevuld met een letter)
  • Via de website of facebook gaan we de verloting proberen uit te zenden, zodat u kunt meekijken en anders in ieder geval via de website de uitslag bekend maken
  • Als na de inventarisatie blijkt dat we minimaal 240 lootjes hebben verkocht, dan gaan we u een tikkie sturen voor het aantal lootjes dat u heeft gekocht. U ontvangt ruim voor de trekking uw lotnummer(s)
  • Totaal gaan we minimaal 20 ronden draaien van 3 prijzen (totaal dus zeker 60 prijzen maar afhankelijk van het aantal verkochte loten zou dat nog meer kunnen worden)
  • Natuurlijk ook weer leuke en lekkere prijzen (helaas geen garnalen, vis of haan deze keer)
  • De prijzen kunnen na de trekking op het sportcomplex worden opgehaald, tijdstip volgt nog, natuurlijk alles conform de geldende corona-regels

Indien u één of meer loten wilt kopen, laat u dat dan weten via een  whatsapp-bericht naar

06-51553948 (dhr Cor Kieviet)

onder vermelding van uw naam, postcode huisnummer en het aantal loten

Zodra er genoeg loten verkocht zijn  maken we de verloting definitief en laten we dat weten via onze website, facebook en instagram.

Om organisatorisch en logistiek alles tijdig te kunnen regelen, willen wij u vragen uiterlijk 1 december 2020 te reageren !

De grote verloting die wij normaal einde van het jaar doen komt helaas te vervallen, we proberen dat in mei/juni van 2021 te doen i.c.m. het 75 jarig bestaan. (alles is natuurlijk corona afhankelijk)

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk loten te verkopen en u toch een beetje het gevoel van de traditionele boutmiddag te geven.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij 1 van onze bestuursleden.

VV Stellendam

PS let op, op oudejaarsdag gaat VV Stellendam op het sportcomplex oliebollen en appelflappen  bakken en verkopen !