Zonder scheidsrechters geen wedstrijd ?!

Geachte leden van v.v. ‘Stellendam’,

Elke speelzaterdag proberen we de thuiswedstrijden zoveel als mogelijk te voorzien van een scheidsrechter.

Helaas zijn er met enige regelmaat niet genoeg scheidsrechters voor alle teams. We hebben te maken met een structureel tekort;

In het geval van een tekort dienen de teams dan zelf iemand te leveren, die de desbetreffende eigen wedstrijd dient te leiden. We snappen heel goed dat zoiets geen optimale situatie is, maar wij kunnen de scheidsrechters nou eenmaal ook niet uit de hoge hoed toveren. Het is niet anders….

Daarom bij deze nogmaals een oproep aan allen:

met spoed scheidsrechters gezocht voor dit seizoen!

Wie(m/v)wil op de zaterdag een wedstrijd fluiten voor onze mooie club?

Bij de junioren, of de senioren…..Alles is in overleg mogelijk. Dat hoeft echt niet wekelijks (zou wel mooi zijn!), maar kan ook tweewekelijks, of bijvoorbeeld driewekelijks. Met elk aanbod zijn we blij verrast!

.Aan de oudere jongeren en jong volwassenen:

Bedenk dat toen jezelf nog jeugdspelers was dat er toen ook voor jou en jouw team vrijwilligers waren die zich als scheidsrechter hebben ingezet. Hopelijk wil jij dat nu ook doen voor onze jeugd. Je doet er een hoop mensen een plezier mee.

We hopen dat er onder ons zijn die zich hiervoor willen aanmelden.

Dat kan door een bericht te mailen naar info@vvstellendam.nl of via een belletje of appje naar de wedstrijdsecretaris, Wilco Mettrop (06-19148362).

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijk groet,

Bestuur en wedstrijdsecretaris v.v. ‘Stellendam

P.S.:

De eerste wedstrijden starten  zaterdag 4 september en voor die dag zoeken we al meerdere scheidsrechters!