Voetbalvereniging Stellendam gaat op vrijdag 08 november 2019  naar de wedstrijd  Excelsior – Eindhoven.

Alle jeugdspelers en leiding zijn hierbij van harte welkom.

De kosten van de bus worden ook dit jaar weer gesponsord door onze Club van 50 waarvoor onze hartelijk dank !

De wedstrijd begint om 20.00 uur in Rotterdam, de bus zal rond 18.30 uur vertrekken vanaf ons voetbalterrein. Aanwezig : 18.15 uur

Verwachte thuiskomst :  22.45 uur

Via onderstaande link kun je je aanmelden. Kaartje voor speler (t/m 16 jaar) bedraagt 5 euro en voor een volwassene is het 10 euro.

Mochten er naast de spelers /leiders/trainers nog andere personen meewillen , kunnen die ook gewoon tickets kopen. We kunnen alleen niet op voorhand garanderen of er nog plaats is in de bus. (hangt van de belangstelling af..) U dient dan in dit geval met eigen vervoer te gaan.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, kunt u contact opnemen met Erik Blokland (06-52081039)

Op naar een mooie voetbalavond.

Klik hieronder om uw kaartje(s) te bestellen

VV Stellendam