Beste lezer,

Met deze nieuwsbrief brengen wij graag diverse punten onder uw aandacht.

Pen, papier Gratis Pictogram van Humanitarian Icons 2

Het woord corona is nog steeds dagelijks gebruik. Wat hebben we al een lange tijd achter de rug zonder wedstrijden, toernooien, rommelmarkten, feestavonden en ook het gezellig samenzijn op het complex. Voor veel mensen is de zaterdag de afgelopen maanden volledig anders dan anders en missen ze het uitje naar de wei. Met de eerste versoepelingen kunnen ook wij weer stappen maken naar een “normale” voetbalwereld.

We gaan komende week overleggen over het openen van het terras, omdat er heel veel voorwaarden gelden waar we aan moeten voldoen. Zoals maximaal 50 personen per terras, alleen leden die voor een training aanwezig zijn, bij aankomst op het terras verplicht registreren, maximaal 2 personen aan 1 tafel en de bekende 1,5 meter afstand. Zitten is verplicht, bediening op het terras, de kantine is gesloten en alleen naar binnen voor gebruik te maken van het toilet. Kortom voldoende uitdagingen.

Onderhoud velden

Afmetingen voetbalvelden Eredivisieclubs

Op korte termijn zal worden gestart met het onderhoud van de velden, waarbij veld 1 op korte termijn zal worden aangepakt. Dit in verband met de slechte toestand en het nog steeds aanwezig zijn van engerlingen.

Oranjefestival

Bert Trappel (@BertTrappel) | Twitter

Om voor onze jongste jeugd het seizoen met een mooie slotmiddag af te sluiten willen we op zaterdag 12 juni 2021 een Oranjefestival organiseren. Dit voor alle leden van 6 t/m 14 jaar en ook voor niet leden in deze leeftijdscategorie. Dus vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes zijn van harte welkom.

Maar let op !  Dit alles kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn die op deze dag willen helpen. Het gaat dan om het op- en afbouwen van de diverse spellen, het begeleiden van een groepje kinderen, het assisteren bij een spel of te helpen bij een versnapering.

De middag zal starten om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Wanneer de kinderen alle spellen hebben voltooid mogen ze nog even vrij spelen.  Bij  voldoende deelname willen we de kinderen en vrijwilligers rond 16.30 uur nog een patatje aanbieden.

Mochten er niet voldoende vrijwilligers zich aanmelden, dan moeten we deze middag helaas laten  vervallen.

Als vrijwilliger ben je vanaf 12.30 uur tot maximaal 17.00 uur actief. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar k.heerschap@upcmail.nl  Dit uiterlijk 28 mei 2021.

Harmonisatie voetbalverenigingen

Goeree Overflakkee GoldenRod Stadskaart poster | Kunst in Kaart

Op dit punt kunnen we concreet nog niets melden, maar wel dat we als bestuur nog steeds in overleg zijn met de gemeente. Wel kunnen we aangeven dat dit veel inspanning kost van de bestuursleden  en er nog een lange weg te gaan is. We staan als bestuur voor onze vereniging,  zowel voor nu als op de langere termijn. Wanneer we concreet iets kunnen melden zullen we zeker van ons laten horen.

Plus spaar actie

Bedankt, bedankt… wat een  succes. Zoals binnenkort via de lokale krant en social media te zien zal zijn is er een enorm bedrag bij elkaar gespaard voor VV Stellendam. Door het inleveren van heel veel spaarkaarten is er meer dan € 800 euro door Plus Buning / Slingerland aan ons overgemaakt. Wij bedanken dan ook bij deze alle VV Stellendam spaarders en de Plus voor deze mooie eilandelijke actie.

Blijf gezond !

Met een vriendelijke groet van het bestuur

VV Stellendam