Beste VV Stellendammers,

Zoals u wellicht al heeft gezien is PLUS Buning weer gestart met een mooie spaaractie voor verenigingen. Wij doen als VV Stellendam natuurlijk weer mee.

Hoe werkt het..

Wanneer je bij Plus Buning boodschappen doet krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsor punt.

Kras de code open, scan de QR code of ga naar plus.nl/sponsorpunten

Hier zoek je dan  op voetbalvereniging Stellendam en dan kun je daar de code invoeren.

Of klik hier op de link http://www.plus.nl/sponsorpunten

(kijk goed of je voor VV Stellendam spaart, je moet ons logo zien)

Zo sparen we met z’n allen voor een mooi bedrag voor onze vereniging.

Mocht je geen tijd/zin hebben om de codes in te voeren, dan kun je de kaartjes met de codes door brievenbus doen, Brielsestraat 99 en dan  zorgen  wij dat de sponsorpunten bij VV Stellendam komen.

De actie is gestart op maandag 6 september 2021 en loopt tot en met zaterdag 13 november 2021.

Voor meer informatie kunt u kijken op plus.nl/sponsorpunten of zie de flyer op onze website, www.vvstellendam.nl

Alvast dank voor het sparen !

Bestuur VV Stellendam

PS Ik zag zojuist dat de eerste 39 sponsorpunten voor VV Stellendam al binnen zijn !

Spaar_voor_je_club_Flyer