Valse start vrouwen 1 Stellendam
Gemotiveerd en met plezier werd uitgekeken naar de start van het nieuwe seizoen. Het team mocht twee nieuwe speelsters verwelkomen; Jolein Knoop en Anne Roos. Beide dames vonden het weer eens tijd om de kicksen uit het vet te halen en wekelijks weer wat metertjes te maken op dat groene tapijt. We zijn in elk geval blij dat ze gekozen hebben voor een voortzetting van hun carrière op het Molengors. Echter gooide Corona flink wat roet in het eten bij start van het seizoen; midden in de voorbereiding werd de club op slot gegooid vanwege diverse besmettingen waardoor het hele bekerprogramma werd geschrapt. Daarnaast konden de dames daardoor een anderhalve week niet trainen. Dus zonder een minuut gespeeld te hebben en met een trainingsachterstand, traden de dames afgelopen zaterdag thuis aan op het Molengors tegen NSVV uit Numansdorp. De afgelopen jaren zijn we dit team meerdere keren tegengekomen dus wisten we dat het een sportieve en goed voetballende ploeg is. De dames hadden helaas een complete off-day. De bal spelen naar speelsters in shirtjes met dezelfde kleur gaf wat problemen, de wil om te winnen ontbrak enigszins en het veld leek die middag ook veel te groot. De dames gingen de rust in met 0-2 maar na 90 minuten stonden 6 tegengoals op het scorebord. Femke die een zieke Leonie verving in het doel, heeft de score gelukkig niet verder laten oplopen door een aantal goede reddingen. Absoluut dieptepunt was de zware blessure die Anne tijdens de tweede helft opliep. Heel sneu tijdens haar eerste wedstrijd sinds lange tijd. Wij wensen Anne dan ook heel veel beterschap en een snel herstel. Volgende week mogen we bij de buren van Melissant op bezoek. In elk geval zal er uit een heel ander vaatje getapt moeten worden door het team om punten mee te kunnen nemen naar Stellendam!