Beste lezer,

Nog steeds zijn we vanwege corona en de bijbehorende maatregelen beperkt in ons doen en laten. We missen natuurlijk ook de voetbal en de bijbehorende sociale contacten. Er is licht aan het einde van de tunnel, maar hoe lang die tunnel precies is, weet niemand.

Maar, de eerste versoepeling voor de jeugd tot 27 jaar is een feit. Deze groep kan nu ook vanaf 3 maart 2021 zonder 1.5 meter afstand en zonder de beperking van 2 personen weer gaan trainen. Ondanks dit mooie bericht is de leeftijdsgrens ook weer een beperking, maar laten we hopen dat dit de eerste stap is naar het loslaten van de leeftijdsgrens.

Waarom er is gekozen voor deze leeftijd… Het blijft moeilijk uit te leggen, maar we zullen ons moeten houden aan deze grens. We begrijpen dat dit lastig is, maar laten we nog even volhouden.

Dus tot 27 jaar is het trainen vanaf 3 maart 2021 weer volledig mogelijk, ben je 27 jaar of ouder dat mag je met maximaal 2 personen tegelijk trainen op 1,5 meter afstand.

We hopen natuurlijk op korte termijn op meer versoepelingen. Laten we vooruit kijken met een positieve instelling om elkaar weer snel te ontmoeten op het Molengors.

Vriendelijke groet en blijf gezond,

Bestuur VV Stellendam.