VV Stellendam 75 jaar, op 2 april 2021 een  feit.

Een mooie mijlpaal voor deze prachtige club. We hadden dit natuurlijk graag met jullie willen vieren, maar helaas….  Maar, wat in het vat zit verzuurt niet. Omdat we nu nog geen plannen kunnen maken om bijvoorbeeld in het najaar een jubileum dag te kunnen organiseren hebben we besloten dit volgend jaar rond de datum van 2 april te doen. Jammer voor nu, maar dat gaan we zeker volgend jaar helemaal goed maken.

We hebben afgelopen zaterdag 27 maart 2021 gelukkig een leuke sport- & speldag voor de jeugd kunnen organiseren, om zo het voetbalplezier niet uit het oog te verliezen. De foto’s van deze dag zijn te zien op de website en via facebook.

Wat vanaf heden ook te zien is via de website en facebook zijn diverse leuke foto’s van VV Stellendam. Zowel recente foto’s als hele oude zwart-wit foto’s, erg leuk om naar te kijken.

Op dit moment weten we niet hoe het allemaal gaat lopen, maar we gaan als de corona regels dat toestaan zeker nog een leuke sportdag organiseren en hopelijk daaraan gekoppeld een bbq en een gezellige muzikale avond. Laten we hopen dat we in de zomer van 2021 elkaar weer op het complex kunnen ontmoeten.

Namens het bestuur van VV Stellendam een sportieve groet en blijf gezond !