Vrouwen 1 Stellendam te sterk voor Goudswaardse Boys
Na de mooie overwinning van vorige week, was het de vraag of de dames van Stellendam in staat waren dat goede niveau vast te houden. De tegenstandsters uit Goudswaard bezorgden de stellendamse ploeg vorig seizoen flink wat hoofdpijn. De thuiswedstrijd werd dik verloren en de uitwedstrijd werd ternauwernood met 4-4 gelijkgespeeld na een 0-3 voorsprong. De stellendamse defensie moest in elk geval rekening houden met de sterke voorhoede van de ploeg uit de Hoekse Waard. Dat dit nog niet in de hoofden zat van de thuisclub werd duidelijk na een zeer snelle 0-1 achterstand. Binnen een paar minuten na het begin signaal kon de gelegenheids keepster Nicole de bal al uit het net rapen. Gelukkig bleek dit een wake-up call te zijn; binnen een paar minuten schoot Demi de gelijkmaker binnen. Met goed en slim veldspel en grote werklust werd de rust bereikt met een 3-1 voorsprong door doelpunten van nogmaals Demi en Sanna. Na de siroop leek de ploeg even vast te zitten waar Goudswaard slim gebruik van maakte door de aansluitingstreffer te maken. Vervolgens kwamen de Molengors bewoonsters opnieuw op stoom en liepen ze uit naar 2-7 door doelpunten van Demi (2x), Sanna en Jeanique. Het goede niveau van vorige week werd ruim overtroffen. Vermeld mag worden dat de behendige voorhoede van Goudswaard compleet werd geneutraliseerd. De stellendamse defensie loste bijna alles voetballend op en had daar nauwelijks overtredingen voor nodig. Er waren wat onderlinge frustratie’s te bespeuren bij de tegenstandsters wat deze mooie overwinning toch iets extra’s gaf. Een leuke bijkomstigheid voor de Stellendamse dames is dat Noella, een nieuw teamlid, haar eerste minuten kon maken in het rode shirt. Komende zaterdagmiddag wacht opnieuw een zware tegenstander. Dan reizen de dames af naar Hekelingen om het daar op te nemen tegen het plaatselijke damesteam. Dames, veel succes en zet deze lijn door!